afbeelding


inloggen

webdesign en hosting
www.prospector.eu


Activiteiten

Kasteelcafé Het Binnenhof open op maandagnamiddag

We houden het kasteelcafé, dat nu Het Binnenhof heet,  naast zondagnamiddag, ook op maandagnamiddag open voor het grote publiek.

Wandelaars, fietsers en dagjestoeristen kunnen elke maandag voor een drankje terecht in de Ridderzaal van het kasteel of bij mooi weer op het zonnige terras.

Is het fris, wij zorgen voor een lekker, warm dekentje !

Kom genieten van het kasteel in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

elke maandag (en uiteraard ook zondag) -  
van 13 tot 18 uurKantmarkt

Koop uw kantmaterialen in op de 15de editie van de kantmarkt. Geniet mee van de schoonheid van het kantklossen bij tal van demonstraties. Bezoekers krijgen elk een gratis patroon.

Op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016 - zaterdag van 13 tot 17 u - 

zondag van 10 tot 17 uur - inkom : 1,5 EuroOp stap met Anemoontje

Ga op stap met een verteller doorheen het park. Beleef het avontuur van boswachter Zander en gravin Anemoontje en kom meer te weten over de natuur en de geschiedenis van het kasteel en zijn domein.

voor kinderen van 5 tot 10 jaar

elke tweede zondag van de maand (uitgezonderd jan. en dec.)
volgende data : - 14 februari 2016 - 13 maart - 10 april...

ook op woensdag tijdens de schoolvakantie: 10 februari (inschrijving vooraf noodzakelijk)

3 euro per kind, volwassenen gratisFlirten in 't groen

Voldoende inspiratie voor een natuureducatie flirt met comedy van Joeri Cortens. Niet alleen een boeiende uiteenzetting, maar ook verrassende hapjes.

Joeri Cortens ( lesgever bij Natuurpunt Educatie, maar ook gekend door zijn tv-optredens bij 'Wild van dieren' van Staf Coppens en door zijn wekelijks radionatuurpraatje bij De Madammen) leert ons alles over flirten en verleiden. Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld.

op vrijdag 19 februari 2016 - om 20.00 uur - inkom: leden 10 Euro en niet-leden 15 Euro - vooraf inschrijven noodzakelijk 

Domein de Renesse 03 311 55 91 info@domeinderenesse - Natuurpunt : Walter d'Hertefelt - 03 312 40 15 walter.dhertefelt@scarlet.be                              

Betaling via overschrijving op rek BE42 4159 0400 5154 Domein de Renesse met vermelding Flirten in het groen + naam. 

 

  

 Kasteelconcert Ode an die Freunde

Die Freunde zingen en spelen onder meer bekende composities van Mozart, Liszt, Beethoven, Schubert, Puccini en Bernstein, maar ook songs uit " De man van La Mancha" ,"a chorus line" en fraais van de Comedian Harmonists.

op zondag 21 februari 2016 - om 10.30 uur - inkom 10 euro

Organisatie: Vereniging Kasteelconcerten i.s.m. GC Malle

Info GC Malle : 03/ 312 33 75 , cultuur@malle.be  Kunst vermengd met een vleugje poëzie

Een groep kunstenaars beseft "te mogen leven " is soms al een Kunst op zich. Vrienden met een hart voor Kunst en Kanker werken samen ten voordele van het Kinderkankerfonds

Op deze tentoonstelling wordt een Verjaardagskalender voorgesteld, met mooie foto's en de 'eigen kleine poëzie' van Ivette Bens. Gewoon omdat het leven op zich al een Kunst is en iedereen het recht zou krijgen daarvan te genieten, zolang het mogelijk is ! 

Op zaterdag 27 en zondag 28 februari 2016 - van 10.00 tot 18.00 uur - graits toegang

ingericht door Vrienden met een hart voor Kunst en Kanker - onder de auspiciën van het gemeentebestuur van Malle - Info : Ivette Bens - Jos Antonissen 03 312 31 74   ivebens@hotmail.com

 

 Boekenmarkt

Verkoop van tweedehandsboeken, strips, grafiek prenten, postkaarten, geschied- en heemkundige werken en bibliofiele uitgaven.

telkens de vierde zondag van de maand
volgende datum: zondag  -  28 februari  2016 -  27 maart ...

van 10 tot 17 uur

inkom gratis

DSC_6337.JPG