afbeelding


inloggen

webdesign en hosting
www.prospector.eu


Activiteiten

Zoektocht 'Zie jij wat ik zie'

Er is een schat gestolen. Fritz, het kasteelspook weet duidelijk meer. Kom mee speuren naar de dief van de schat. Heb je de dief gevonden, dan kan je de schatkist openen!

vanaf 6 maart 2016 tot eind augustus - op zondagnamiddag van 13 tot 18 uur - in de vakanties ook op maandag (13 tot 18 uur) en donderdag (13 tot 16 uur)

UITGEZONDERD OP 3 APRIL - WEGENS BROCANTEMARKT KAN DE ZOEKTOCHT DAN NIET GEDAAN WORDEN!

Organisatie: Toerisme Malle i.s.m. Domein de Renesse vzw

 Kasteelcafé Het Binnenhof open op maandagnamiddag

We houden het kasteelcafé, dat nu Het Binnenhof heet,  naast zondagnamiddag, ook op maandagnamiddag open voor het grote publiek.

Wandelaars, fietsers en dagjestoeristen kunnen elke maandag voor een drankje terecht in de Ridderzaal van het kasteel of bij mooi weer op het zonnige terras.

Is het fris, wij zorgen voor een lekker, warm dekentje !

Kom genieten van het kasteel in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

elke maandag (en uiteraard ook zondag) -  
van 13 tot 18 uurOp stap met Anemoontje

Ga op stap met een verteller doorheen het park. Beleef het avontuur van boswachter Zander en gravin Anemoontje en kom meer te weten over de natuur en de geschiedenis van het kasteel en zijn domein.

voor kinderen van 5 tot 10 jaar

elke tweede zondag van de maand (uitgezonderd jan. en dec.)
volgende data : - 8 mei 2016 - 12 juni - 10 juli...

ook op woensdag tijdens de schoolvakantie: 10 februari (inschrijving vooraf noodzakelijk)

3 euro per kind, volwassenen gratisST ART songs to Art

Tentoonstelling van 6 tot en met 29 mei 2016. Bewonder in 10 kamers van het kasteel 100 werken van verschillende kunstenaars met op de achtergrond muziek van The Many Moons. Op vrijdag 6 mei wordt de tentoonstelling geopend met een live optreden van The Many Moons zelf.

van 6 tot en met 29 mei 2016 - zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur en maandag van 13 tot 18 uur. - inkom gratis - Boekenmarkt

Verkoop van tweedehandsboeken, strips, grafiek prenten, postkaarten, geschied- en heemkundige werken en bibliofiele uitgaven.

telkens de vierde zondag van de maand
volgende datum: zondag 22 mei 2016  - 26 juni ...

van 10 tot 17 uur

inkom gratis

DSC_6337.JPGOpvoering Shakespeare : Hamlet

Naar jaarlijkse traditie brengt het theatergezelschap "The Festival Players Theatre Compagny" Shakespeare's beroemde verhalen ten tonele in het kasteel met dit jaar Hamlet. De geest van Hamlets echte vader spookt 's nachts rond het kasteel. Op een nacht vertelt de geest aan Hamlet dat hij werd vermoord en hoe dit gebeurde. Hamlet weet niet wat hij moet doen. Spreekt de geest de waarheid of niet ? 

op maandag 23 mei 2016 - om 20 uur - inkom 20 euro (10 euro > 18 jaar) 

 Kantdagen

250 kantklossers uit België , Nederland, Duitsland en Luxemburg tonen in de verschillende zalen van het kasteel de schoonheid van deze oude kunst. 

op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 - van 10 tot 18 uur - inkom gratis - Vlaanderen feest - 11 juli viering

Live-muziek en allerhande kinderanimatie - een programma voor elk wat wils volgt - hou ook de website van gemeente Malle en onze facebook pagina in het oog...

op zondag 10 juli 2016